TRE BILDER2014-01-01

SUPERBIKE RIDE

Superbike ride arrangeras av OJ AB där man iklädd ett riktigt racingskinnställ får åka med den erfarna tävlingsföraren Otto Johansson på hans 185 hästkrafter starka superbike.

foto:Anders Johansson
Otto är en rutinerad förare som kört såväl motocross som barn och de sex senaste åren arbetat som instruktör samt tävlingsförare i roadracing. Med Otto som förare känner du dig alltid trygg och din åktur bygger alltid på kommunikation och förtroende om att ge dig såväl en trygg upplevelse såväl som en upplevelse utöver det vanliga. Efter att man har plockat av däckvärmarna och de 90°C varma slicksdäcken är redo så rullar man ut på banan. De första varven körs i lugnare tempo för att erbjuda själva känslan av att åka bakpå, för att sedan avslutas med ett stopp i depån för att stämma av hur det kändes och om det finns någon man bör tänka på. Sedan bär resan iväg igen där Otto succesivt ökar fart och upplevelse.

Antal deltagare
Priset gäller för en person.

Varaktighet
Ca 45 minuter varav  15minuter på motorcykeln.

Åskådare
Anhöriga är välkomna att följa åkningen från depån eller de läktare som finns.

Klädsel
Lån av skyddsutrustning ingår(skinnställ, ryggskydd, hjälm, mm).

Tillgänglighet
Superbike ride är tillgängligt utvalda datum på Mantorp park och Linköpings motorstadion från maj och september. Vänligen uppmärksamma att upplevelsen är väderberoende och kan ställas in med kort varsel.

Viktig information
I priset ingår lån av skinnställ och övrig säkerhetsutrustning. Eftersom både accelerationer och inbromsningar är extrema så krävs normal fysik och god hälsa.
Max vikt 100kg,

1 pass med 2 varv: 995 kr ink moms
2 pass om vardera 3 varv: 1495 kr ink moms


foto:Anders Johansson


Inga kommentarer: