TRE BILDERSUPERBIKE RIDE

Superbike ride arrangeras av OJ AB där man iklädd ett riktigt racingskinnställ får åka med den erfarna tävlingsföraren Otto Johansson på en 185 hästkrafter stark superbike.


Otto är en rutinerad förare som körde motocross som ung och har arbetat de senaste sex åren som instruktör samt tävlingsförare i roadracing. Med Otto som förare känner du dig alltid trygg och din åktur bygger alltid på kommunikation och förtroende om att ge dig såväl en trygg upplevelse såväl som en upplevelse utöver det vanliga. Efter att man har plockat av däckvärmarna och de 90°C varma slicksdäcken är redo så rullar man ut på banan. De första varven körs i lugnare tempo för att erbjuda själva känslan av att åka bakpå, för att sedan avslutas med ett stopp i depån för att stämma av hur det kändes och om det finns någon man bör tänka på. Sedan bär resan iväg igen där Otto succesivt ökar fart och upplevelse.

Antal deltagare
Priset gäller för en person.

Varaktighet
Ca en timme varav 15 minuter på motorcykeln.

Åskådare
Anhöriga är välkomna att följa åkningen från depån eller de läktare som finns.

Klädsel
Lån av skyddsutrustning ingår(skinnställ, ryggskydd, hjälm, mm).

Tillgänglighet
Superbike ride är tillgängligt utvalda datum på Mantorp park och Linköpings motorstadion från maj och september. Vänligen uppmärksamma att upplevelsen är väderberoende och kan ställas in med kort varsel.

Viktig information
I priset ingår lån av skinnställ och övrig säkerhetsutrustning. Eftersom både accelerationer och inbromsningar är extrema så krävs normal fysik och god hälsa.
Max vikt 100kg,

2 pass om 2 och 3 varv: 1495 kr ink moms

För de som tycker att det är tråkigt att mjukstarta så erbjuder vi även ett lite mindre paket där vi kör full fart direkt från start.

1 pass med 2 varv för 995 kr ink momsInga kommentarer: