TRE BILDER2009-09-08

En säker andraplats i KMÅrets klubbmästerskap gick som väntat.
Gjorde en halvdålig start, av hela första startledet var jag nog sist iväg från startplattan. Men blir lite sur och bestämmer mig för att jag fan inte ska bromsa innan kjell och som tur är så bromsade han tidigt. Jag är trea in i esset efter Fredde och Jens, ser att Jens har problem ut ur torparn. Tydligen har styrdämparen lossnat och jens hoj funkar inte alls utan den. Det gör att det är en lätt match att bromsa mig om honom efter rakan. Sen försöker ja ta upp jaken på fedde, eller kanske inte är mycket till jakt men jag försöker hänga med så mycket jag kan, förlorar mellan 1 och 1,5 sekunder per varv. Det blir ett ganska tråkigt race, på varv 7 börjar ja se varningarna. Planerar omkörning men så får ja se en gulflagg efter långa raken, kommer ner i nya och får se kjell ligga under sin hoj. Tar det ganska lugnt förbi och sen börjar jag ladda för omkörning men då rödflaggas racet med bara tre varv kvar att köra.
Det var nog smart att rödflagga, Kjell hade lagt sig mitt i idealspår. Han åkte upp till sjukan efter racet för att kolla upp så höften satt kvar där den skulle. Förhoppningsvis är det inget allvarligt, Kjell har planerat att köra med actionpics på mantorp torsdag-fredag.
Nu måste jag sova, är skittrött.... God natt

Inga kommentarer: