TRE BILDER2010-09-18

Klubbmästerskap LMS

foto: Ilari Ojala

Så var det dags för VM i KM nummer 2 för i år!
Första racet i våras så var jag skadad så jag lånade istället ut hojen till Håkan. Men nu var det alltså dags för mig att göra tävlingsdebut för året!
Lite halvsvårt att få ordning på körningen och fokus på rätt saker när man får stressa direkt från jobbet ut till sviestad och köra kval direkt. Men även fast körningen kändes kantig och dålig så fick jag till ett varv på 58,555 och tredje startruta.

Dags för race, gör en halvdålig start och är fyra in i esset bakom watz, jörgen och jens. Kände att jag var ganska mycket snabbare än Jens men lyckades inte ta mig om, hans hoj går grymt bra och han bromsar sent. Så tyvärr tog det minst halva racet innan jag lyckades ta mig om och då hade Jörgen försvunnit för långt för att jag skulle kunna ha chans på andraplatsen.

Inga kommentarer: