TRE BILDER2010-12-01

Off season

Man kan tro att vinterhalvåret är en lugn tid, men man kan inte ha mer fel än så! Under vintern är det fullt upp med att renovera hojen och även föraren.

Vi börjar med föraren...
Årets förarrenovering består varje vecka av fyra eller fem pass styrketräning på gymmet och två gånger tränas det krav maga som är en typ av kampsport/självförsvar där det ingår hyfsat mycket fys. Jag kan verkligen rekommendera den träningsformen, hårdare och mer allsidig träning är nog svårt att hitta.
För att hålla uppe reflexer och känslan för motorsport så tränar jag gokart några gånger i månaden och tävlar i Mattias Andersssons gokartserie tillsammans med några jobbarkompisar under vinterhalvåret. Vi ligger nu på plats 11 av 46 lag.

Har även köpt en BMW M3 som jag tränar drifting med så ofta jag hinner, jag har en teori om att det kan göra att man får bättre känsla för hur alla bakhjulsdrivna fordon funkar. Det ska bli intressant att se om jag lär mig något som kan föras över till hojåkningen.

Tanken är att jag ska va i bättre form än någonsin till våren. Klarar jag bara av att undvika att ramla och bryta något i vinter så kommer jag definitivt att ha uppnått det målet.

Jag återkommer med vad som fixas med hojen under vintern...

Inga kommentarer: