TRE BILDER2011-04-30

Lördag Anderstorp SM

Börjar dagen med sovmorgon och ett kort testpass vid 11 tiden.. Hojen kändes ganska bra även fast jag hade gamla däck på hojen. 1,37,9 som bäst....

Klockan 15:30 var det dags för kval, för första gången så har jag personal, elverk, verktyg och däckvärmare i bandepån och jäklar vilken skillnad det gör för resultatet. Körde ett par varv sen in och justerade lite förspänning, perfekt när man kan fokusera enbart på körningen. Direkt när jag kommer in i depån så rullar Tobias och Robin på däckvärmare och berättar hur jag ligger till.  Vi justerar fjädringen och jag dricker och sen ut och kör ett par varv igen. Vi upprepar proceduren ett par gånger och till slut börjar tiderna blir riktigt hyfsade, tyvärr så kör ju även alla andra snabbt!  Men jag är helt klart nöjd med dagens prestation, kapade ytterligare 1,8 sekunder på mitt personbästa.

Inga kommentarer: