TRE BILDER2011-04-24

Söndagsträning på sviestad

Strålande sol en hoj och en bana, kan det bli mycket bättre?
Jag kände direkt första passet att dom nya fjädrarna gjorde underverk. Men tog det lugnt, det blev någon hög 58 tid.
Andra passet så började jag köra på lite mer och direkt när jag fick ett fritt varv utan trafik så kom första 57 tiden på över ett och ett halvt år. 57,88.
För att inte ha för mycket energi kvar i kroppen så provade jag då på att åka med som brukslav på Johan Reuterholts sidovagnsracer. Det var en upplevelse utöver det vanliga, men jäklar vad jobbigt det var.
Tack för den åkturen Johan!Tredje passet på hojen så åkte jag och Fredrik Watz och lekte lite, eller han lekte med mig och jag tog i så mycket jag orkade. Och det gav resultat. Såg tiderna krypa stadigt neråt 57,60 57,41 57,31.

Till lunch åt jag hamburgare och tittade på när Kjell bytte däck. Det gjorde susen för varvtiderna, dom två sista passen så putsade jag personbästa lite till. Körde fem varv på tider mellan 57,13 och 57,21, dock var flera av dom med trafik så höga 56or ska nog gå ganska lätt om jag får fria varv. Hur snabbt jag kan åka om jag även kostar på mig bra däck vågar jag inte ens fundera på...
Pappa tittade förbi banan en sväng och även han passade på att åka ett par varv med Johan.

3 kommentarer:

Sandstream sa...

Alltid kul med PB :)
Vad var det för typ av träning? Bara VIP?

Namn: Otto Johansson sa...

Ja det var hur kul som helst att köra i går!

Vet inte riktigt vad det var för körning men jag var inbjuden eftersom jag är instruktör på gatkörningarna... Extremt mycket VIP är jag i vilket fall!

Sandstream sa...

Okej, då förstår jag att inte jag var inbjuden... :-)