TRE BILDER2011-04-26

Tisdagsträning Sviestad 26/4

Efter att sovit lite halvkasst i natt så har jag känt mig trött och hängig hela dagen men efter ett gäng koppar kaffe och lite lukt av bensin ute vid banan så kändes det bättre. Men det visar sig va kortvarigt, jag ger mig ut på första passet och redan efter något varv så känns det att vänsterarmen inte riktigt är 100%. Jag går i depå för att vila efter bara fyra varv.

Tyvärr så vurpar min mentor och sponsor Börje "verktygsbussen" Jacobsson i bergskurvan och bryter nyckelbenet. Eftersom det alltid är bäst att få en ordentlig läkarkoll efter en vurpa så kränger jag av mig skinnstället och skjutsar upp honom till akuten. Min hoj känns löjligt bra och lättkörd så jag uppnår nog bäst resultat i helgen om jag vilar mig i form.
foto: Ilari
Troligtvis så beror mitt armproblem idag på en kombination av dålig sömn och att det blev ett lite väl hårt på gymmet igår. Tränade armar med Tobias och Stina, av någon konstig anledning så tar man i lite extra när det är en tjej med och tränar. Bra för bicepsen men dåligt för roadracingen!

foto: Ilari
Resten av kvällen spenderade jag vid depå räcket som läktarspecialist. Alltid lättast att va expert när man inte kör själv.
Näst efter hojåkningen så är nog det bästa med tisdagarna på sviestad allt trevligt folk som träffar och lär känna. Utan det trevliga depålivet hade jag säkert tröttnat på roadracing för länge sen.

Nu är det nog dags för lite skönhetssömn!

Inga kommentarer: