TRE BILDER2011-04-17

Träning Anderstorp med Håkan och Kjell

Eftersom det är knappt två veckor till premiärracet på Anderstorp och jag behöver all träning jag kan få så har jag bokat in mig på körning idag och i morgon måndag.
Lördagskvällen tillbringades med att förvirrat och ostrukturerat packa ner alla saker man inte använt på ett år eller två, köra bil och husvagn ner till Anderstorp.Det blev precis som man kan förvänta sig när tre killar ska försöka styra upp ett hushåll. För att kunna grilla och äta maten vi hade med oss fick jag ge mig ut på en tiggarrunda i depån.
Men trevligt att bo i husvagn när man är van med att sova att skåpbil eller depåtält. Ett stort lyft och en mycket bra investering av Håkan.
På söndagmorgonen var det svinkallt och för att få upp någon temp i däcken så fick det bli ett par gamla jackor över däckvärmarna.
Söndagens körning gick faktiskt riktigt bra! Målet för dagen var att komma ner på hyfsade tider i närheten av personbästa.vilket jag gjorde med marginal. Jag körde ett par 1:39 tider och som bäst 1:38,99 vilket är en sekund snabbare än mitt tidigare personbästa som jag satte på R1000 racet 2009.
I morgon åker det på betydligt bättre däck på hojen, då borde det gå att utan större problem kapa en sekund till.
På racet om två veckor siktar jag minst på låga 1:37...... Med bra väder och mycket vilja ska det nog gå! ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra Otto!

Kul att komma ner och få se körningen.

Pappa

Namn: Otto Johansson sa...

Tack! Det var skoj att du kom och tittade!
På tisdag får du köra lite med!

/Otto