TRE BILDER2011-06-18

Race Lördag!


Dags för race från femte startruta, var rejält nervös timmarna innan start men när men väl sitter på hojen så samlas tankarna och det är bara full fokus på att göra ett bra resultat!
Jag en hyfsad start och är nog femma in i första kurvan men blir omkörd av Jörgen Andersson på rakan, nu taggar jag verkligen till, han ska då inte få komma före mig i mål även detta racet!  Jag biter ifrån direkt och tar tillbaka placeringen vid nästa tillfälle!
Sedan jagar jag ifatt Anders Lilja och Daniel Östbye. Gör ett par omkörningsförsök men misslyckas, Lilja är helt klart en mer erfaren och tuffare chaufför än många av dom jag tävlat emot tidigare. Men till slut tar jag mig förbi både honom och Daniel och jobbar direkt upp en lucka.
Ser Petter Jansson lite längre fram och försöker jaga ifatt men är helt enkelt för trött, det tar verkligen på krafterna när man kör på nästan sekunden snabbare varvtider än tidigare personbästa.
Lyckas i alla fall hålla tredjeplatsen i mål och korsar linjen väldigt glad och extremt trött!
Ett stort tack till Birger, Tobias och Robin för att hjälp i depån och tack alla sponsorer för stödet och uppbackningen! Utan er hade det aldrig gått så bra som det gjorde!

1 kommentar:

Anonym sa...

GRATTIS!!!/ M