TRE BILDER2011-06-19

RegnRace!

Det regnade oavbrutet hela dagen och så även när klockan var 17 och det var dags för race.
Jag gör en ok start från tredje rutan och behåller min position men känner att Daniel Kubberöd som vann helt överlägset igår inte kör så snabbt idag så jag bromsar om och lyckas nog få upp en lite lucka men så efter fyra varv så börjar visiret imma igen och jag gör ett misstag i Torpasvängen och är väldigt nära på att "highsida" som tur är så håller jag mig kvar på hojen men hamnar vid sidan av banan i gräset!
Åker i gräset en bra bit innan jag lyckas styra in men förlorar massor med tid och blir omkörd av Kubberöd. Efter det funkar inte speciellt mycket med körningen, fokuserar nog mer på immigt visir än på att göra ett bra race. 
Sådär jätteimmigt var det ju inte så länge man hade huvudet över kåpglaset så lite besviken är jag allt när jag går i mål som sexa ett par "nära crasch upplevelser" senare. Jag borde kunna ha fokuserat på körningen bättre, men nu ett par timmar senare så är jag i alla fall väldigt nöjd med resultatet av helgen!  
Det är så jäkla kul att tävla mot alla snabba förare i superbike. Jag ser redan fram emot nästa race! 
Tittar man på tiderna så ser man att jag nog hade kunnat bli trea om jag inte åkt i gräset och förlorat nästan 3 sekunder det varvet. Det känns riktigt bra och ett lyft för självförtroendet eftersom jag inte kört i regn på mycket länge så hade jag väldigt små förhoppningar på att göra bra ifrån mig i blötan. 


Tack alla som hjälpt till under helgen och tack Martin Arkelskog för däcken! 
Nu är det sängen nästa, konstigt hur man kan bli så trött av att köra roadracing, man har ju motor på cykeln!

1 kommentar:

Mr Walker sa...

Grattis och snyggt jobbat.