TRE BILDER2011-06-02

Suzuki/Dunlop bandag på Mantorp Park

Dunlop och Suzuki ordnade en toppendag på Mantorp Park 1/6 och jag var inbjuden att hjälpa till som instruktör.
Trots att väderprognosen inte hade sett så ljus ut dagarna innan så blev vädret toppen med 20 grader och sol hela dagen!  Jag lät Pirellidäcken sitta på och försökte vänja mig vid dom under dagen och det gick bättre och bättre men på eftermiddagen så var dom helt slut och då åkte dunlop på igen. Direkt så körde jag två sekunder snabbare så helt överens med Pirelli var jag inte.
Nu får det va färdigtestat för en tid, tävlingarna jag eventuellt ska köra där Pirelli är ett krav går i höst så jag tar tag i det problemet senare och ska nu fokusera helt på att träna och ställa in hojen med Dunlop inför SM i Linköping om två veckor och Karlskoga ytterligare fyra veckor senare.

Inga kommentarer: