TRE BILDER2011-06-15

Tisdagsträning Sviestad 14/6

En riktigt trevlig träning med mycket snabba förare på besök. Gjorde lite justeringar på fjädringen och testade även lite olika gummiblandningar på Dunlopdäcken. Det kan verkligen behövas eftersom den nya asfalten sliter hårt på däcken, men jag tror att det gjordes lite framsteg.
Med lite tur så är det torrt under fredagen så vi kan fortsätta att testa olika inställningar på fjädringen. Det är nämligen ganska tidskrävande när man inte alltid vet hur man ska skruva för att få till det utan vi vi helt enkelt prova oss fram. 

Tider från träningen, tyvärr så körde några snabba förare utan transponder, jag tycker det borde va transponderkrav även på träning.

Tyvärr så var det lite brist på funktionärer vid träningen så fotograf Ilari Bjuvander som kom ut till banan för att plåta fick rycka in som flaggvakt i bergskurvan hela kvällen. Men lite bilder lyckades han knäppa i alla fall!
Min promotor/manager/mekaniker Tobias körde riktigt bra på sin Yamaha R6 på träningen och kapade personbästa med en sekund. Riktigt bra jobbat!

 Foto: Johan Lorants

Inga kommentarer: