TRE BILDER2011-07-30

Race 1 Lördag

Gjorde en helt ok start men på första varvet så kraschade ett antal förare bakom mig så det blev rödflaggat och omstart.
Omstart, gick nästan lika bra men det blev väldigt trångt in i första böj och närkontakt med hojar både på höger och vänster sida. Fick backa av väldigt mycket och det var rena turen att jag höll mig på hjulen, förlorade ganska många placeringar och sedan var det bara att börja jaga ikapp fältet framför men det var svårt när förarna framför kör väldigt ojämt, bromsar sent men kör väldigt långsamt mitt i kurvan. Lyckades väl köra om någon men gick i mål på en 18e plats. Helt  klart besviken, hade jag bara tagit mig om så kunde jag ha åkt mycket snabbare. Varvtiderna jag och dom närmast framför åkte på racet var riktigt usla.
Men jag ska nog va glad att jag tog mig i mål! Många incidenter under racet som lika gärna kunde ha slutat i sandfållan!

I morgon då måste jag verkligen kvala bättre!

Inga kommentarer: