TRE BILDER2011-08-12

Arizona


Efter en tvådagars roadtrip så är vi nu tillbaka i Phoenix igen. Vi lyckades faktiskt hitta en riktigt bra väg som gick uppe i bergen och igenom två nationalparker med skog. Var trevligt att slippa Interstate 10 som det brukar bli när vi gör den här resan. Skönt se lite träd och grönt istället för bara öken! Vi passade även på att åka förbi en av världens största radioteleskop.
 Det består av 27 stycken sådana här 25 metersantenner. Det var en ganska häftig syn när alla 27 helt plötsligt började röra på dig och siktade in sig på någon ny stjärna. 

Det blev som befarat härom dagen, jag fick ett bakslag och blev förkyld igen så först idag fick jag mitt första träningspass på flera veckor.
Ett riktigt bra gym på det här hotellet och när jag kom tillbaka på rummet så fick jag en överraskning.
En flaska skumpa och chokladdoppade jordgubbar väntade på rummet! Det var visst "någon" som på skoj hade kryssat i att vi skulle ha honeymoonpaketet när hotellrummen bokades. 
Riktigt goda jordgubbar men sällskapet hade gärna kunnat va mysigare. Svårt att få någon smekmånadskänsla med Jocke och två tyskar så jag käkade snabbt upp jordgubbarna och sparar nog drickat till lämpligare tillfälle.

Inga kommentarer: