TRE BILDER2011-08-03

Race Söndag

Helgens söndagsrace påminde tyvärr väldigt mycket om lördagens. Men den här gången så gick en förare omkull  redan på uppvärmingsvarvet så starten försenades. Vi blev ståendes på gridden i tio minuter innan starten kunde bli av men vi var förberedda så däckvärmare och elverk var snabbt på plats.
Gör en helt ok start från 15de rutan. Men råkar efter ett par varv bromsa på mig vid ett omköringsförsök och förlorar några placeringar och tyvärr så lyckas jag inte ta tillbaka placeringarna. Jag är helt enkelt för dålig på att köra om på Gelleråsbanan. Kanske beror det på att jag inte har tävlat på den banan på två år.
Jag går väldigt frustrerad och besviken i mål på en 18de plats. Hade jag bara varit lite bättre på att köra om så är jag säker på att jag hade kunnat hamna bra mycket högre upp i resultatlistan eftersom vi var fem stycken som "fastnade" bakom en långsammare förare utan att lyckas ta sig förbi.
foto: Roffe P
Jag hade några mål med helgen och dom var topp tio alternativt minst poängplats och att jag skulle va hel på söndagskvällen eftersom jag hade ett flyg till Los Angeles att passa på måndagsmorgonen.
Lyckades endast uppfylla målet att inte skada mig så jag är helt klart missnöjd med min insats i helgen. Men det finns ändå väldigt mycket positivt, allt praktiskt har verkligen klaffat hela helgen. Birger och Robin har gjort ett exemplariskt jobb i depån och vi har fått bukt med däckslitaget.
Jag sitter nu på ett hotell i Phoenix och är riktigt taggad på att få komma tillbaka till Gelleråsen igen och visa att jag kan bättre!
Stort tack till alla sponsorer och samarbetspartners gör det hela möjligt och speciellt Hasse på HS pipe control som var på besök i söndags, verkligen skoj att köra när man har supporters på läktaren.


Skapliga kontraster, Gelleråsen och Hollywood...

Inga kommentarer: