TRE BILDER2011-11-11

OBJEKTIV

Fick frågan om vad jag använder för objektiv när jag plåtar. De flesta bilder från den senaste månaden så har jag på min Canon 60D haft ett styck Sigma 70-200mm F2,8 II monterat.  Jag är riktigt nöjd med det objektivet, men ibland så saknar jag stabilisering, men man kan ju inte få allt.
 Tyvärr så har jag råkat ut för ytterligare ett datorhaveri, grafikkortet på min nyinköpta dator gick sönder förra veckan så det fick bli reklamation och uppgradering igen! Förhoppningsvis ska den nya hålla ihop lite bättre! De utlovade go-kartbilderna dyker upp inom kort!

På roadracingfronten händer inte så jättemycket förutom att det verkar vara klart att Pro Superbike ska gå ihop med STCC även nästa år. Hoppas verkligen reglementet presenteras snart så man kan börja planera och lägga upp en budget inför nästa år.

Står några rader på stcc.se

Inga kommentarer: