TRE BILDER2011-11-15

VINST!!!

Eftersom mina lagmedlemmar är så små och lätta så fick mitt lag Nira Dynamics 2, fem kg i straffvikt i karten till första racet. Men vi var bra med på kvalet och fick starta från tredje startruta och tog direkt upp jakten på topplaget Harrys som startade i pole position. Allt rullade på som planerat och vi ledde efter halva loppet och inkasserade extrapoäng för det. Vi lyckades även hålla första platsen in i mål.
25 friska poäng ger en vinst i race ett men tyvärr ger det även 15kg till i straffvikt för att göra race två jämnare. Vinnaren får även starta sist, lååångt nere på startruta åtta fick David starta men kör upp sig riktigt bra och vi ligger trea efter första stinten. Vi är uppe ett tag på andraplats men halkar tyvärr ner igen till tredje med bara två varv kvar att köra. Men vi är hur som helst väldigt nöjda med en förstaplats och en tredjeplats i kvällens race.

Viktigast av allt är att vi nu ligger före det andra Niralaget i serien! Tabellen haltar lite men om någon dag lägger jag upp länk till serietabellen här.

Inga kommentarer: