TRE BILDER2012-05-14

HANNOVER

Efter en för första gången på länge helt roadracingfri helg så börjar arbetsveckan med att jag ska till Frankrike för att lämna en bil. Har just checkat in på ett hotell i Hannover, i morgon så ska jag överlämna bilen till en fransk testförare i Strasbourg och sedan flyg hem. Tyvärr gör det att jag missar tisdagsträningen i morgon.

För att kompensera utebliven träning så tänkte jag antingen åka till Karlskoga för att träna på onsdag och så har faktiskt danskar träning och Danskt mästerskap på Mantorp Park i helgen som kommer. Det finns alltså möjlighet att träna onsdag-lördag och köra race på söndag.

Jag har som ni kanske förstår helt lagt ner tankarna på att köra Pro Superbike i Knutstorp och Falkenberg i helgen. Det kostar på tok för mycket tid och pengar för att det ska vara värt det nu när jag inte får till körningen som jag vill. Bättre att vara "hemma" och träna för att försöka få ordning på körningen till hemmatävlingarna som är kvar. Linköping 16-17 juni och Mantorp 6-7 juli blir nog mina nästa tävlingar!

Bryter av med en naturbild från helgen

Inga kommentarer: