TRE BILDER2012-05-24

IDA 30 ÅR

För någon vecka sedan fyllde min syster Ida 30 år, och inte berättade hon vad hon önskade sig. Men efter viss konsultation med pojkvännen så fick jag en lysande idé. Något som vi pratat om länge men som aldrig hade blivit av. Hon skulle få prova på att köra motorcykel och idag var det dags.
Våran samarbetspartner Mantorp park gav oss tillgång till banan under två timmar i gassande solsken, perfekta förutsättningar för syster att lära sig att köra hoj samtigt som jag instruerade och jobbade på den perfekta solbrännan! ;)

Eftersom hon aldrig kört motorcykel tidigare så började vi i depån med att träna på starta och stanna, en del bromsövningar och efter en liten stund så gick det riktigt bra och hon var redo att ge sig ut på banan. Det blev ett antal varv och hon fick enligt egen utsago upp den lilla Kawasakin i 155 km/h, inte illa!
Nästa gång ska hon få prova min racehoj med tre gånger så mycket effekt!


Har du med en syster eller någon annan som du vill ge en upplevelse utöver det vanliga så kan vi självklart ordna privatlektioner och sy ihop ett event precis efter era önskemål. Vi har stor vana som instruktörer för motorcykel och bilkörning. Det finns möjlighet att köra olika racehojar samt vår Kawasaki ER-6 på antingen Mantorp Park eller Sviestad i Linköping.
Kanske är du sugen på att prova att köra bana med motorcykel och testa roadracing men saknar körkort eller tävlingslicens? Vi göra det möjligt att prova på och lära sig grunderna innan man tar steget ut och går en licenskurs eller tar körkort.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lucky!!! Jag fyller 30 nästa år... =)

Namn: Otto Johansson sa...

Inga problem, vi kan ordna en liten förarutbildning för "anonym"

Anonym sa...

Tack så mycket! Det var riktigt kul :-D
/Ida