TRE BILDER2012-05-06

RACE LÖRDAG


Pro Superbike heat 2 lördag:
Innan racet justerar vi fjädringen ytterligare för att försöka få hojen att kännas stabilare samt sänker lite bak för att försöka få bättre grepp ut genom kurvorna. Det senare lyckades vi bra med men fortfarande saknar jag helt känsla och självförtroende för greppet fram. 
Gör en helt ok start från nionde startrutan men så fort jag försöker pressa lite så missar jag idealspåret mer flera  meter. Sjukt frustrerande så även detta racet blir en besvikelse när jag går i mål som elva. 


Jag trodde innan säsongen att det skulle vara bra mycket enklare att komma överens med Pirellidäcken och få flyt i körningen. Men än så länge så har inte mycket stämt med körningen. Det är i bromsning och första halvan av kurvorna som det går alldeles för sakta. Inte alls bra eftersom det är där som det är som viktigast att köra fort för att varvtiderna ska bli bra samt att det är i inbromsningar som man kör om. 
Jag har nu i helgen skruvat massor på fjädringen för att försöka få ordning på mina problem men jag tror nu att jag får backa tillbaka till grundinställningarna och fokusera på körningen istället. Jag tror att det är så att jag måste lära om och hitta en nya körstil. Helt enkelt göra det som jag knappt hunnit med i år. Träna! 
Behöver tid i bakom styret.
Det märks verkligen att man hade behövt någon vecka i spanien i mars.Nu är det söndag och vi har fått lite distans till helgens STCC och Pro Superbike, och det känns även fast resultaten är långt ifrån vad jag hade hoppats på riktigt bra! Vi börjar så smått få ordning på våran organisation runt tävlandet. Väldigt spännande att driva tävlandet som ett företag och vi knyter hela tiden nya samarbetspartners till teamet.
Stort tack till alla gäster som hälsade på under helgen! Även stort tack till teamet, alla sponsorer och samarbetspartners, utan er hade det inte blivit några race för min del. 

Inga kommentarer: