TRE BILDER2012-06-17

RACE LÖRDAG

Fint väder och mycket besökare i depån gjorde att man blev rejält taggad till racet, är nästan först ut till startplattan och slår av motorn för att den inte ska överhetta innan provstarten. Hjärtat slår så hårt att det dunkar i hela kroppen och det är svårt att tänka några tankar över huvud taget men får till slut göra provstarten och sedan är det dags för den riktiga starten av racet!
Race, och jag lyckas med ännu en kanonstart! Tar ungefär ett startled och börjar sedan jaga på dom framför, kör de första varven om några stycken och någon går omkull så helt plötsligt ligger jag åtta! 
Känner att jag har kontroll på racet och börjar ta in på dom framför, bland annat på Björn som startade i pole. Men tyvärr så har jag lite otur i några varningar och förlorar lite tid och när det är ca 10 varv kvar så tar bakdäcket slut. Hojen kanar och sladdar mer än jag någonsin varit med om så det finns inget annat att göra än att backa av någon sekund per varv och försöka ta sig i mål helskinnad! Det betyder dock tyvärr att Chrille tar sig om när det är något varv kvar. 
Men jag går mycket glad i mål på en nionde plats! För första gången i år så känner jag att körningen funkar och jag kör in ett resultat jag är nöjd med! Fan vad skönt det känns! 

Det betyder även att jag tar en andraplats i privatförarcupen! Privatcupen är en tävling i tävlingen för oss som inte har ett stort team och fabrikssupport.

Bilder från eftermiddagen


Gurra filmade starten!

Inga kommentarer: