TRE BILDER2012-06-18

RACERAPPORT SÖNDAG

Gör en helt ok start från ruta 13 och är nia in i första kurvan och lyckas köra om någon till på första varvet körningen känns till en början riktigt bra och det blir några 56,5 varv. Men efter ytterligare några varv så är flytet som bortblåst, missar flera inbromsningar och det blir en lucka till dom framför. Så händer det som inte får hända, precis efter att jag börjat bromsa in i torparsvängen så tappar framhjulet fästet och jag åker i backen! Det går riktigt fort på den delen av banan och jag hinner tänka ganska mycket på att det här säkerligen kommer att göra väldigt ont!
Glider först en bit på asfalten och hinner där få in armarna och försöker greppa tag om hjälmen för att försöka rädda nyckelben och andra sköra ben som lätt kan gå när man far ut i gräset där den riktiga åkturen börjar!
Man hinner med många kullerbyttor innan man stannar när man surfar skinnställ i nästan 200km/h men gissa om jag är förvånad och lättad när jag några sekunder senare reser mig upp och inte har ont någonstans.

Nu dagen efter har jag blivit lite stel i ena knät och nacken men är i praktiken oskadad!

Fullt fokus ligger nu i att försöka få ordning på motorcykeln inför tävlingarna på mantorp om tre veckor! Det ser ut att kunna lyckas men tyvärr så är budgeten spräckt för länge sedan så några av säsongens resterade tävlingar måste vi nog stryka.Inga kommentarer: