TRE BILDER2012-06-28

TISDAG OCH ONSDAG

Vi lyckades få ihop hojen lagom till tisdagsträningen men som alltid när man har haft hojen helt i delar så strular ganska mycket. Saker måste justeras och man hittar fler prylar som är trasiga men efter några pass så var det mesta på plats. Men justeringarna vi gjorde av framgaffeln blev inte riktigt bra så det kändes inte alls bra att köra.

Onsdag, eftersom det inte kändes bra på tisdagen så fick det bli semester på onsdagen och ut till sveriges bästa motorbana, Mantorp Park eftersom det är där som nästa tävling kommer gå om lite drygt en vecka.
Efter en hel del testande så lyckdes jag få bort de tråkiga tendenserna som jag hade på tisdagen, men det går tyvärr alldeles för långsamt. Dom sista passen på dagen så körde jag låga 1.21 tider med riktigt dåliga däck.

Det är några tiondelar snabbare än jag åkte på racet där i våras men ändå inte alls så snabbt som jag vet att jag kan åka om jag har en hoj jag trivs på. Hoppas verkligen att det är fint väder på tisdag så vi kan fortsätta justera in fjädringen.


Bästa Elle var på plats och plåtade lite. Vi monterade även en filmkamera på hojen, jag ser verkligen framemot att få se filmen!

Inga kommentarer: