TRE BILDER2012-07-27

FREDAGSTRÄNING

Tält och hoj stod kvar precis som vi lämnade det i onsdags kväll! Skönt, det är alltid lite oroligt att lämna allt i depån men det gick ju bra även den här gången.
Tankar, kopplar in däckvärmarna och går för att skriva in mig. Har sådan tur att jag på vägen tillbaka blir bjuden på frukost av bästa Linda och Krille. 

Första träningspasset hinner jag bara ett halvt varv på när jag ser rödflagg, passet avbrutet pga någon vurpa. Tillbaka till tältet och får vänta i 25 minuter innan vi får åka ut igen och får då endast lite drygt tio minuter. Tyvärr så får jag inte riktigt till något flyt, missar lite spår och kör lite halvdåligt. Blev ett antal 1:09,5 tider.
Till nästa pass blir det nya däck och bättre fokus!

Nu är det dags för lunch och vänta in nästa pass som är 15:20


Inga kommentarer: