TRE BILDER2012-07-28

RACE

Regnrace!
En ok start från ruta 11 och tar någon placering men tänker att jag ska ta det lugnt och avvakta för att se vad som händer. Dumt att göra något förhastat så jag ligger och väntar ett par varv bakom Anders "Petjo" Lilja men tycker att det går på tok för långsamt så på femte varvet så bromsar jag mig förbi. 
Men tyvärr så får jag sladd och tappar fästet på bakhjulet ett par svängar senare och kanar omkull. 
Hojen glider ut i gräset men jag blir liggande mitt på banan, ligger still någon sekund och är lite orolig för att Petjo ska råka köra på mig. Men han passerar förbi och jag kan resa mig och resa upp hojen och parkera den vid flaggpostering fem. Där får jag tak över huvudet och blir bjuden på kaffe och muffin. 

Jävligt besviken över att vurpa men skönt att både jag och hoj är förhållandevis hela. Inga kommentarer: