TRE BILDER2012-07-03

TISDAGSTRÄNING

Sol 25 grader och tisdagsträning!
Första passet gick åt till att lufta bromsarna och få ordning på det efter renoveringen av bromsoken som vi gjorde i måndags.
Tyvärr så funkade körningen lika illa som den brukar, men som tur var så lyckades jag lura ut Fredrik Watz till banan, förhoppningsvis kan han ge oss lite ideer på vad som kan vara fel på hojens chassieinställningar.
Vi tankar hojen och skickar ut honom på banan, efter fyra varv kommer han in och klagar på att hojen är för låg bak, att det är det som är orsaken till problemen jag har mitt i svängen. Vi höjer lite och det blir lite bättre.
Nästa pass höjer vi än mer, men tyvärr så börjar klockan närma sig 20 och träningen tar slut lite för snabbt. Men jag hinner ta två varv innan och märker att hojen styr betydligt bättre och är stabilare.
http://www.amigoo.se/heat/5584

Verkligen skönt att få det bekräftat att hojen är felinställd, jag har stundtals trott att det är mig det är fel på eftersom jag inte kan köra hojen som jag vill.
Nu är jag riktigt taggad att testa hojen på Mantorp på fredag!


Ett stort tack till Fredrik!

foto: Bosse Bengtsson

Inga kommentarer: