TRE BILDER2012-07-17

TISDAGSTRÄNING

Eftersom vi kom hem vid 04 inatt så fick det bli ledigt från jobbet även idag. Perfekt att hinna med bokföringen, ett besök hos Kolsbo redovisning fick det bli innan den obligatoriska tisdagsträningen.

Tisdagsträning på Sviestad, tyvärr så är jag inte speciellt taggad på att köra hoj. Troligtvis är det på grund att det blivit lite väl mycket roadracing under de senaste månaderna. I princip all ledig tid har gått åt till att träna och tävla eller förbereda inför träningar och tävlingar.
Men jag kör ett par pass, leker mest och kör mer på sladd och bakhjulet än vad man borde och det går mest långsamt. Det var riktigt skoj att leka lite men mycket till träning var det inte. 
Nu får hojen stå en vecka till och vila så kanske jag hinner blir lite mer sugen på att köra inför Bikeweek på Karlskoga motorstadion nästa vecka. Siktet är nog inställt på att köra träning onsdag kväll, endurance på torsdagen och Pro Superbike på lördag, söndag.  Nöjdast på träningen var nog Anders som testade sin nya Honda CBR 600 RR för första gången.Efter träningen passade jag på att tvätta bilen på Linköpings bästa biltvätt, den hittar man självklart på Shell i Valla! 

Inga kommentarer: