TRE BILDER2016-05-21

KUNDEVENT OCH FÖRARUTBILDNING

Tidigare denna vecka så arrangerade vi på Otto Johansson Motorsport ett lyckat kundevent för ett företag. Vi utbildade deltagarna i säker bilkörning och deltagarna har nu övat på olika paniksituationer samt fått en känsla för hur en bil beter sig när den pressas och vilka begränsningar de aktiva säkerhetssystemen har.
Bilderna nedan kommer från Björn Nordgren1 kommentar:

Unknown sa...

Hela världen ligger på gränsen till global elektrifiering av bilar, jag såg begreppet BMW, Volvo, Nissan, Tesla och jag är imponerad av framstegen som de flesta förare.Ja, det är så synd! Jag har också en helt ny ZOE och det är en sådan utmaning att även hitta en laddstation nära mitt grannskap! Och jag vet inte varför, för att electocars inte uppfanns igår.. Och jag pratar inte ens om andra saker som reservdelar, det är omöjligt att hitta på de lokala marknadsplatserna också! Lycka mig att jag hittade en ganska fin hemsida för att beställa reservdelar jag behöver https://www.topreservdelar.se/ Deras sortiment är verkligen stort och killar från kundsupport är så artiga. Så det är trevligt att vi åtminstone kan hitta reservdelar på annat håll, men jag undrar om det skulle vara möjligt att göra den lokala marknaden inom en snar framtid?