TRE BILDER2010-10-06

Roadracing SM Mantorp Park (kval lördag)

Så var det dags för RR sm på Mantorp Park, ganska nervöst eftersom det var min första tävling som elit-förare tävlandes med dom "stora" grabbarna i superbike.

Det regnade hela natten till lördagen så kvalet som började vid 11 tiden på lördagsförmiddagen gick på blöt bana som började torka upp, det var torrspår i dom flesta inbromsningarna mot slutet. Jag fastnade bakom en långsammare förare nästan hela kvalet men på varv 8 så slog jag av en stund så jag fick en liten lucka, sedan pressade jag på lite mer ett varv och det blev 1,34. Sen gick jag i depå för att se hur bra den tiden stog sig mot dom andra. Men det var tydligen fler som tog det lugnt.
Det räckte till en niondeplats på gridden för tillfället. Det var jag helt klart nöjd med så jag avbröt kvalandet och åkte till tältet.
Nu torkade det ju dock upp lite mer så inte helt oväntat så var det ett par förare till som körde snabbare än mig, men 11 är jag helt klart nöjd med i mitt första superbike kval.

Inga kommentarer: