TRE BILDER2010-10-06

Roadracing SM Mantorp Park (race lördag)

Dags för race!

Jag gjorde för en gångs skull en kanonstart och var nog sexa genom första svängen. jäklar så kul det är att köra med folk som kan köra hoj! Sjukt mycket roligare än att köra rookie där dom flesta är lite rädda och försiktiga!
Dom första två varven är tempot förhållandevis lågt och jag hänger med täten ganska bra, men tappar sedan placering efter placering och halkar ner till en niondeplats.
Men sista halvan av racet tampas jag med Jörgen Andersson som är ganska jämnsnabb, han åker väldigt defensivt sista varvet och på grund av det så tar jag höjd och får en mycket bättre utgång mot målflagg än honom, gött åttondeplatsen är min tänker jag men blir lite för ivrig så jag missar en uppväxling och så passerar Jörgen linjen 14 hundradelar före mig.

Lite besviken över misstaget men grymt nöjd över att jag gjort så pass bra ifrån mig i mitt första race som a-förare slog även personbästa med en sekund. Det gav mersmak! Ett av mina misslyckade omkörningsförsök på Jörgen! Jag var helt klart snabbare än honom i start/mål svängen och var nästan om många gånger, men det räckte inte riktigt ända fram.
Nästa år ska jag va tuffare vid omkörningar!

Inga kommentarer: