TRE BILDER2011-04-12

Årets första träning på svista!

foto: Ilari.se
Vädret var precis som vanligt en aprilträning i linköping, osäkert och svinkallt... Jag suckade djupt när jag kände några stänk en timme innan vi skulle börja köra, men vi hade tur och det blev inget av regnet utan det var uppehåll hela träningen!
Hur gick det då? 
Ungefär som väntat, otroligt skönt och roligt att äntligen köra hoj igen men dagens spårval och bromspunkter var inte mycket att skryta med! Blev heller inte så långa pass för min del eftersom jag fick väldig kramp i vänsterhanden/armen efter några varv varje pass kunde knappt koppla mot slutet. Troligtvis beror det dels på att jag är ovan att köra hoj samt att jag tränade biceps igår på gymmet och det tog nog ganska hårt på underarmarna! 

Hur som helst är jag ganska nöjd med kvällen! Allt verkar funka som det ska, både jag och hojen överlevde första träningen! 

Här kommer lite tider från kvällen.

Men som vanligt så var nog det bästa med träningen att man får träffa alla underbara, galna roadracingmänniskor igen! Det var ju ett halvår sedan men såg många av dom senast! 

Stort tack till Hampus med funktionärsstab som gjorde träningen möjlig! 

Inga kommentarer: