TRE BILDER2011-09-06

Äntligen!!!!!


Äntligen får jag stå överst på pallen på ett klubbmästerkap!  Efter otalet andra och tredjeplatser så fick jag idag kliva upp överst på prispallen i den extremt prestigefyllda tävlingen VM i KM.  Om det var dom nya klistriga däcken från Börje "verktygsbussen" Jacobsson och BST eller den snabba v-power bensinen från shell i valla som gjorde att det blev seger vet jag inte men troligtvis en kombination!

Här följer lite blandade bilder från kvällen...Kvalet idag gick som väntat ganska illa, körningen kändes kantig och det sladdade vilt och jag träffade inte rätt spår i många svängar. Men det kanske inte är så konstigt när jag inte kört R1an i torrt på fem veckor. 57,6 och start från andra rutan fick duga.

Dags för race, gör en ganska ok start men fegar lite in i första kurvan och hamnar på en andraplats bakom Jörgen, bestämmer mig för att jag ska ligga bakom och bevaka ett par varv man så får jag ett riktigt styrvobbel ut på rakan på andra varvet och det fortsätter slå även efter att jag lagt i trean så jag tapper lite eftersom jag får slå av och pumpa någon gång med bromsen för att få bromsverkan igen eftersom beläggen åkt tillbaka lite. Vanligt att det blir så vid kraftiga vobbel så jag var förberedd. Men jag tar upp jakten på förstaplatsen och närmar mig så sakta. Är uppe och visar mig lite på varv åtta och på varv nio så får Jörgen en dålig utgång på raksträcken samtidigt som mitt spår sitter klockrent och jag kan utan större problem köra om och rycker direkt till mig en ledning som ökar för varje varv mot mål.


Idag var jag störst, starkast och SNABBAST! Dock kanske jag inte får pokal för min ödmjukhet! ;-)

Ett stort tack till LMS och alla funkisar som hjälpt till och gjort så det blev tävlingar ikväll. Även tack till Tobias, Pappa och alla andra som hejade mig fram till seger ikväll!


Nu blir det sängen för i morgon och på torsdag så är det körning med världens bästa bandagsarrangör actionpics.


2 kommentarer:

Lena sa...

Grattis!! Bra kört!

/Lena

Anonym sa...

STORT GRATTIS OTTO!
/kram mamma