TRE BILDER2011-09-11

Säsongsavsluting med Actionpics

I onsdags och torsdags var det dags för dom två sista bandagarna för året med Actionpics.se  Som vanligt var jag på plats som instruktör. Onsdagen började med regn och skitväder men efterhand så torkade det upp och vi fick två toppendagar på banan.
Första passen när det var blött så lånade jag ut hojen till Anders eftersom han inte hade några regndäck. 


En kille som var förlamad från bröstet och neråt var med och körde. Han hade stödhjul på hojen som han fällde upp när han kom upp i fart.Tyvärr så fick jag samma problem med smärta i vänsterarmen som jag fick bland annat på SM i Linköping tidigare i år. Jag vet inte riktigt vad det beror på och jag fick till och med stå över ett par pass på torsdagen för att vila istället. Men jag körde sista passet på dagen och det blev ett par höga 1.20 tider. Det är ca en sekund långsammare än jag åkte som snabbast på Mantorp SM förra året så jag är ganska nöjd men lite oroande är det allt med armen. Möjligt att det kan va någon nerv som bråkar så i fredags besökte jag en kiropraktor som Börje rekommenderade, han hittade ett par riktigt ömma punkter i rygg/nacke. Med lite tur så kanske han kan bota mig. 

Nästa körning för min del är på onsdag. Då ska jag fokusera enbart på min egen körning och försöka kapa någon sekund eller två på mina varvtider. 
1 kommentar:

Lena sa...

... och blir det Mantorp till helgen???

/Lena