TRE BILDER2011-10-02

Kval söndag

Börjar dagen med att reklamera gårdagens bakdäck, det var helt klart något fel på just det däcket. Det såg inte alls ut som normalt slitage.  
Dags för kval, nytt bakdäck på hojen den här gången. Men det är mycket trafik och när jag väl ska ge mig ut på mitt första fria varv så tappar jag fästet med framhjulet igen. Jag och hojen studsar på kurbsen och far ut i gräset!
Resultatet blir trasig fotpinne, styre och nionde kvaltid. Surt men inte mer trasigt än att vi kan laga det innan det är dags för racet.
De sista 25 minuterna av kvalet fick jag sitta och titta på när de andra körde. Styret var av så det fanns inte en chans att jag kunde köra in och laga hojen innan kvalet var slut. I förgrunden ser man curbsen i bankanten som gjorde att jag  är rejält mör i kroppen.


Inga kommentarer: