TRE BILDER



2011-10-01

Race 1 lördag

En dimmig och fuktig lördag började med ett ganska trist kval där jag inte lyckades sätta någon riktigt bra varvtid eftersom det var ganska mycket trafik med långsamma hojar på banan samt att jag snålade lite och körde på ett begagnat bakdäck som tappade allt grepp efter ca 8 varv. Min tid räckte i alla fall till en 8 plats i racet.

Till eftermiddagen sprack vädret upp och det blev riktigt varmt och soligt. Perfekt eftersom det var en hel del gäster på besök och det är alltid roligare att rejsa när det är torrt. 

Race
Jag gör ännu en gång en riktigt bra start, är fyra ganska omgående och har bra häng på dom framför. Gör flera omkörningsförsök på Chrille som ligger före mig men när jag lyckas ta mig förbi så får jag min livs flygtur, jag är så nära en highsider som man kan bli men lyckas landa på rätt köl igen. Tyvärr så var det första tecknet på att mitt bakdäck börjar kännas halt. Jag tänker att det nog måste va inbillning. det borde definitivt hålla minst dubbla racedistansen. Jag sladdar några varv senare i mål som fyra med Anders Lilja, Chrille Andersson och Henry Sundqvist framför mig.
När jag kommer i mål så ser jag att det faktiskt saknas bitar av mitt bakdäck så det var nog inte inbillning att det började bli halt! 
Även om jag gärna hade velat ha en pallplats idag så är jag ganska nöjd, jag hade ett riktigt kul race och det är verkligen kul när det är mycket gäster på besök i depån. Ett stort tack för allt stöd och support! 

Nu är det dags att sova lite så jag orkar vinna en stor pokal i morgon!
foto: Patrik Karlsson

Inga kommentarer: